Hus og have

Smuk & velholdt bygning

På JSU lægger vi vægt på oplevelser og traditioner, fordi oplevelser er med til at udfordre én og giver tillid, selvværd, tryghed, glæde og meningsfuldhed.


JSU arrangerer igennem året oplevelser, der bryder dagligdagens vante rammer, og det har vist sig, at de unge meget hurtigt lærer at elske traditioner. Hvor de i starten kan være lidt utilfredse med at skal afgive tid til de ugentlige husmøder og de fælles ture, så går der ikke ret lang tid, førend de begynder at glæde sig til disse faste holdepunkter.

På disse ture bliver vi rystet mere sammen, og det er ofte her, at de unge får mod til at udfordre sig selv noget mere. Der vendes op og ned på gængse opfattelser af hinanden, da vi pludselig ser initiativ, glæde og større social indstilling, hvor vi ellers før så inaktivitet, tristhed og væren sig selv nok.

Nogle gange er det de unge, som foreslår hvad vi skal lave. Det kan være en hyggelig tur på restaurant, i biografen, til paintball, go-cart, klatring, bowling, segway og lign. Derudover har JSU et frugtbart samarbejde med ”Børnehjælpsdagen”, hvor vi her benytter os af deres gode tilbud til fx koncerter i Parken, med store navne som Madonna og Lady Gaga, eller vi tager til den årlige Lysfest i Tivoli samt udfordres hos ”Urban Ranger Camp”, hvor vi afprøver udfordrende klatreaktiviteter.

Vinterturen

Sommerturen

Egen sommerferie

Efterårsturen

Mad & Kultur

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Kontakt​oplysninger

​JOSEPHINE SCHNEIDERS UNGDOMSBOLIGER

Korsgårdsvej 11a
​2920 Charlottenlund

Klik her for rutevejledning

Telefon: 39 63 59 71

E-mail: jsu@jsu.dk

Forstander: Carina Hasselby

Tlf. 40568667

E-mail: chay@gentofte.dk​​

JSU

Læs her om institutionens rammer og struktur, institutionstype,

målgruppe, evalueringsrapporter og mulige ledige stillinger