Kost og sundhed

Varieret kost

På JSU spiser vi meget varieret og sundt, men er du i begyndelsen ikke helt så glad for visse former for mad; ja, nogle har det jo svært med fx fisk, og andre kan tro at grøntsager og frugt kun er opfundet til at straffe børn og unge med, ja så bliver du jo ikke tvunget til at spise det, du ikke kan lide, men igen, så er en af de gode ting ved at bo på JSU, at når man flytter ud igen ER man blevet meget bedre til at spise en masse mad, som man ellers troede man aldrig ville putte i munden.

På JSU er det de unge, der på skift laver mad. Du får selvfølgelig hjælp af en pædagog, men med tiden bliver du måske så dygtig til det, at du selv kan klare opgaven. Hvis du har gæster, må de meget gerne spise med.

Du er selv med til at bestemme, hvad du skal lave til den fælles aftensmad – når det altså er din tur til at lave maden sammen med en pædagog, og det at lære at blive god til at lave mad, er jo ekstra godt, når du senere skal ud og bo på egen hånd, og her selv skal stå for madlavningen og endog da så vil kunne servere for venner og gæster.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Kontakt​oplysninger

​JOSEPHINE SCHNEIDERS UNGDOMSBOLIGER

Korsgårdsvej 11a
​2920 Charlottenlund

Klik her for rutevejledning

Telefon: 39 63 59 71

E-mail: jsu@jsu.dk

Forstander: Carina Hasselby

Tlf. 40568667

E-mail: chay@gentofte.dk​​

JSU

Læs her om institutionens rammer og struktur, institutionstype,

målgruppe, evalueringsrapporter og mulige ledige stillinger