Tryghed efter anbringelse

Anbringelse af unge på et bosted

Opholdssted for unge mellem 15 og 18 år

Har du en ung, som har behov for en anbringelse på et bosted? Hos Josephine Schneiders Ungdomsboliger (JSU) modtager vi unge med forskellige behov. Vores beboere er mellem 15 og 18 år, når de flytter ind, og de kommer bl.a. fra Gentofte, Charlottenlund og det øvrige Nordsjælland samt mange andre steder.

Vores institution er godkendt til 11 døgnpladser og 6 efterværnspladser. Pladserne ligger i en stor og velholdt villa i Skovshoved. Her lægger vi vægt på at blive den unges hjem. Samtidig lægger vi vægt på helhed, engagement, empati, respekt og rummelighed.

Miljøterapeutisk tilgang i hjemlige omgivelser

Målgruppen er normaltbegavede unge, som har psykosociale udfordringer, men de kan også have forskellige former for psykiatriske diagnoser. Derfor arbejder vi ud fra en miljøterapeutisk tilgang, som bygger på et kvalificeret relationsarbejde.

Det fysiske fundament for vores relationsarbejde tager udgangspunkt i fysiske rammer, som gerne må være hjemlige, og i en fast struktur med bl.a. dagsskemaer, beskrivelser og traditioner.

De fysiske rammer med en fast struktur giver et større overskud til alle parter. Dette overskud har en væsentlig betydning i miljøterapien. Især fordi vi får en grundlæggende betydning for den unges tilknytningsmønstre og selvopfattelse under hans eller hendes anbringelse i vores tilbud.

Få mere information om anbringelse af unge

Vi fortæller gerne mere om vores miljøterapeutiske tilgang og om vores døgnpladser. Vi fortæller også gerne mere målgruppen, herunder de psykosociale udfordringer og psykiatriske diagnoser, som vi har erfaring med. Den unge, de pårørende og kommunen er velkommen til en rundvisning i vores villa i Skovshoved.

Kontakt os for at høre mere om anbringelse af unge hos Josephine Schneiders Ungdomsboliger.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Kontakt​oplysninger

​JOSEPHINE SCHNEIDERS UNGDOMSBOLIGER

Korsgårdsvej 11a
​2920 Charlottenlund

Klik her for rutevejledning

Telefon: 39 63 59 71

E-mail: jsu@jsu.dk

Forstander: Carina Hasselby

Tlf. 40568667

E-mail: chay@gentofte.dk​​

JSU

Læs her om institutionens rammer og struktur, institutionstype,

målgruppe, evalueringsrapporter og mulige ledige stillinger