En hjertesag

Tryghed, tillig & glæde

Følelsesmæssige frustrationer kan fylde meget hos en ung på JSU, og især hvis denne har haft en opvækst, der fx kan have været præget en del af afvisninger, svigt og/eller af misbrugsproblemer.

På JSU mener vi, at det mest gavnlige, der findes, når man har det svært, er at få talt med andre om, hvordan man har det indeni.

Under samtaler med de voksne på JSU, vil der blive snakket om det, som du vælger, der skal snakkes om. Samtalerne kan foregå spontant eller på særlige fastlagte tidspunkter, hvor du og din primærpædagog sætter jer ned og afsætter tid til en snak i enrum.

En snak kan jo sagtens kombineres med noget hygge, så ofte kan det jo være, at I starter med en tur i biografen og slutter af med en snak over en kop kakao på en café. Med tiden går det måske hen og bliver en ugentlig eller månedlig tradition, som du ser frem til, fordi det giver mening, tryghed, tillid og glæde.

Men også de venskaber og relationer, der bliver opbygget på JSU mellem de unge er nyttige, fordi den enkelte unge herved får mulighed for at finde andre unge at snakke godt med.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Kontakt​oplysninger

​JOSEPHINE SCHNEIDERS UNGDOMSBOLIGER

Korsgårdsvej 11a
​2920 Charlottenlund

Klik her for rutevejledning

Telefon: 39 63 59 71

E-mail: jsu@jsu.dk

Forstander: Carina Hasselby

Tlf. 40568667

E-mail: chay@gentofte.dk​​

JSU

Læs her om institutionens rammer og struktur, institutionstype,

målgruppe, evalueringsrapporter og mulige ledige stillinger